Een nieuwe speler Taxi vervoer

Taxi bestellen via Whatsapp
6 mei 2016

Een nieuwe speler voor Taxi vervoer

Op het gebied van Taxi vervoer in Hoofddorp en Omstreken
Taxi Dienst Hoofddorp opent na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in zowel de horeca als de taxi branche een eigen taxi onderneming, onder de naam in Hoofddorp. Inspelen op de vervoersbehoefte waarbij service, scherpe tarieven en service hoog in het vaandel staan. Met een wagenpark waarin voornamelijk Mercedes E- en S-klasse voertuigen vertegenwoordigd zijn is ultiem comfort voortaan één telefoontje bij u verwijderd. Met een aantal hybride voertuigen zet dit nieuwe taxi bedrijf in Hoofddorp zich in voor een beter milieu.

Het is de laatste tijd niet makkelijk in de taxi branche. Dit is onder meer te danken aan de opkomen van internationale taxi diensten en het gedoogbeleid voor snodders en ronselaars maken de luchthaven onveilig. Dit weerhoud Taxi Dienst Hoofddorp echter niet van de wil om deze onderneming met succes een plaats te geven in Hoofddorp en de omliggende plaatsen/gemeentes. ‘’Zolang je de focus houdt op het gemak van de klant, door chauffeurs die de weg kennen en op tijd komen, netjes en eerlijk te werk te gaan, zal er altijd een doelgroep zijn die graag gebruik maakt van je diensten als taxi bedrijf. Daar geloven wij in als Taxi Dienst Hoofddorp

De Taxi Dienst Hoofddorp zal in Hoofddorp actief zijn maar hiernaast ook in o.a. de volgende plaatsen: Nieuw Vennep, Schiphol, Hillegom, Aalsmeer, Rijsenhout, Burgerveen en Leimuiden.

Plan nu uw reis