Home >Evenementenservice

 
mercedes
 

Evenementen taxi service in Hoofddorp en omstreken van en naar evenementen met de taxi. Voor alle grote festivals, evenementen en Attractieparken in de Benelux rijden wij. Voor een gezellig uitje naar de CineMeerse bioscoop, een theater voorstelling in Schouwburg De Meerse of een etentje met gezelschap bij Papa's Beachclub.

Evenementen taxi service

De chauffeurs van de Taxi Dienst Hoofddorp staan het hele jaar klaar voor u! Wij zullen u comfortabel, veilig, snel en tegen scherpe tarieven naar plaats van bestemming brengen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 023 - 30 400 60, een reservering maken via ons reserveringsformulier, een terugbelverzoek indienen onderaan deze pagina of contact opnemen via het contact formulier.

Veilig en snel

Taxi Dienst Hoofddorp zorgt ervoor dat uw gasten snel en veilig naar huis worden gebracht! Wij zijn uw partner wanneer het gaat om een verjaardag, trouwerij of een georganiseerd bedrijfsfeest waarbij u transport wenst voor uw gasten. Alles valt te bespreken. Wij doen niet moeilijk bij Taxi Dienst Hoofddorp. Betreft het een zeer groot evenement waarbij tientallen taxi’s nodig zijn. We ondersteunen u bij het organiseren van vervoer voor uw evenement. Denken met u mee over de bezoekersstromen en coördinatie. Of u nu luxe touringcar, luxe taxi’s of luxe busjes wilt inzetten, wij hebben alles in huis. Wij hebben zeer goede relaties opgebouwd in de hele regio waardoor wij samen met onze con-collega’s uw opdracht tot een succes weten te brengen.


Grote festivals en evenementen in Hoofddorp en omstreken.

Op grote evenementen en festivals zoals Welcome to the Future in Het Twiske, Amsterdam Dance Event in Amsterdam, Lakeside in Alphen aan den Rijn, North sea Jazz in Ahoy Rotterdam, Toppers in Concert in de Amsterdam Arena, en Concert at sea op de Brouwersdam in Zeeland kunt u taxi’s van Taxi Dienst Hoofddorp tegenkomen. En uiteraard kunt u contact met ons opnemen vooraf om zeker te zijn van een heen of terug reis. Zodra u minimaal 48 uur van te voren reserveert kunnen wij tevens vaste tarieven met u afspraken welke lager uit zullen vallen dan wanneer deze op de meter gereden worden.

Plan nu uw reis