Home > Internationale taxi

 
Thuisbrengservice
 

Wilt u naar een bestemming elders in Europa en is uw voorkeur daarbij de auto? Ook daarvoor kunt u terecht bij Taxi Dienst Hoofddorp. Wij verzorgen fijne ritten naar diverse bestemmingen en landen binnen Europa. Dit gebeurt uiteraard tegen vooraf afgestproken tarieven, zodat u niet voor verassingen staat.

Een zorgeloze reis waarin u uw werk kunt voortzetten

Gebruik maken van taxivervoer voor een internationale bestemming kan de juiste keuze zijn wanneer u de bestemming bezoekt voor een zakelijke meeting. U heeft onderweg alle tijd om u op deze meeting voor te bereiden. U komt uitgerust aan op de plaats van bestemming, u ziet er fit en representatief uit en u bent gegarandeerd op tijd voor uw business meeting.

Comfortabel en Voordelig

Internationaal vervoer moet comfortabel zijn. In de meeste gevallen zit u toch een lange tijd in de taxi en dit is allen prettig wanneer de taxi comfortabel is.

Taxi Deinst Hoofddorp heeft enkel E- en S-klasse voertuigen van Mercedes waar u gegarandeerd ontspannen en prettig in zit. U zult de rit ervaren als zeer aangenaam. De prijzen voor internationaal vervoer zijn voordelig en vast. Uiteraard kunt u enkele prijzen via onderstaande button raadplegen. Heeft u een andere bestemming dan vernemen wij dit graag van u om op basis van uw behoefte een speciaal vast tarief te bepalen.


Onze tarieven

Internationaal taxivervoer voor iedereen

Uiteraard is zakelijk vervoer niet de enige mogelijkheid voor uw internationale bestemming. Het kan natuurlijk ook zijn dat u graag op vakantie wilt naar het buitenland, maar dat u door vliegangst liever met de taxi reist. Ook dan staan wij klaar voor u met de internationale taxi van Taxi Dienst Hoofddorp.


Plan nu uw reis