Home > Luchthaventransfer

 
Luchthaventransfer
 

Uw zakenreis of vakantie begint bij Taxi Dienst Hoofddorp
Professioneel verzorgen wij luchthavenvervoer van en naar de luchthaven. Schiphol, Rotterdam, Brussel of Düsseldorf, wij regelen het. Uw chauffeur kent de locatie. Aankomst- en vertrektijden houdt hij in de gaten en bij aankomst wacht hij/zij u op op de afgesproken plaats op. Naar wens wordt uw bagage voor u gedragen. Taxi Dienst Hoofddorp verzorgt ook het vervoer van en naar de luchthaven voor uw gasten. Onze chauffeurs zijn meertalig. Zij heten uw gasten bij aankomst graag van harte welkom. Luchthavenvervoer van Hoofddorp en omstreken naar luchthaven Schiphol boekt u al vanaf € 25,-

Onze Chauffeurs zorgen voor u

U wordt netjes geholpen met al uw bagage en indien u dat wenst, zullen wij u ook weer op halen als u terug bent van uw vakantie. U betaalt een vaste prijs welke in de regio tot een van de goedkoopste behoord. Er wordt niet gecombineerd, u krijgt simpelweg een taxi voor u alleen.

Ophaalservice voor u of uw gasten

Als u gebruik wilt maken van de ophaalservice wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen hiermee vertragingen en annuleringen in de gaten houden en daar op anticiperen. Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, hiermee kunnen wij contact met u opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten. U dient zich, nadat u uw bagage heeft, naar vertrek hal 3 deur D ('s nachts deur C) waar de chauffeur op u staat te wachten.


Plan nu uw reis