Over ons

Taxi Dienst Hoofddorp

Wellicht wilt u gereden worden, maar heeft u geen behoefte aan een fulltime chauffeur. U heeft behoefte aan maatwerk en vooral professioneel maatwerk. Iedere chauffeur van Taxi Dienst Hoofddorp vormt het visitekaartje van het bedrijf. Daarom hanteren we strenge selectiecriteria.

10 jaar ervaring in de taxi branche heeft ons geleerd welke eigenschappen een privéchauffeur moet hebben om zoveel mogelijk rijcomfort en service te bieden. Het resultaat is een de DRVRS-methode die onze chauffeurs moeten beheersen om in aanmerking te komen voor een functie binnen ons bedrijf. Dit alles om de beleving voor u optimaal te houden.

Deze methode vindt u terug binnen diverse diensten van Taxi Dienst Hoofddorp.

KortomKwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De klant helpen bij het instappen, aanname van bagage, het indien nodig plannen van een alternatieve route of gewoon een ontspannen gesprek. Indien gewenst en mogelijk kunt u gebruik blijven maken van dezelfde chauffeur. Dit wordt vaak door onze klanten als prettig ervaren en heeft veel praktische voordelen zoals herkenning op een druk vliegveld. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de door ons geleverde diensten, dan stellen wij het op prijs als u ons dit altijd meldt. Wij willen graag onze servicegraad hoog houden en waarderen uw opmerkingen en wensen.

Plan nu uw reis
of bel 023 - 30 400 60