Home > Thuisbrengservice

 
Thuisbrengservice
 

Een etentje, een feest of een vermoeiende vergadering. Het zijn situaties uit de praktijk waarbij onze Thuisbrengservice een fijne oplossing is. Taxi Dienst Hoofddorp Thuisbrengservice biedt een chauffeursservice aan waarbij u naar huis wordt gereden in uw eigen auto. Onze dekking gaat verder dan Hoofddorp en omgeving en geldt voor de hele Randstad. Veiligheid en gemak staan voorop. Op ons kunt u vertrouwen.

Zekerheid & Duidelijkheid

De chauffeur, afkomstig uit uw regio reist middels het ov naar het ophaalpunt. U zult een sms ontvangen zodra hij klaar staat en zal dan blijven wachten tot u klaar bent. Onze chauffeurs zijn verzekerd voor cascoschade aan uw auto (tot € 6.000,-). In geval van een all-risk verzekering is de Taxi Dienst Hoofddorp ook verzekerd tegen uw eigen risico en/of terugval in no-claim korting voor een periode van drie jaar. Ook hebben alle chauffeurs een schade-inzittendenverzekering (SVI Collectief). Indien bij het aangegeven tijdstip de startlocatie niet haalbaar is met het OV, krijgt u vooraf een indicatie van de meerprijs.

Voorwaarden en Bepalingen

Aanvragen kunt u tot 48 uur van te voren indienen. Alle tarieven zijn exclusief 6% BTW. De eerste 15 minuten aanwezigheid van de chauffeur, is inbegrepen. Overige wachttijd zal worden doorbelast à € 40.65 p/u. Bij het afzetten van meerdere personen op verschillende adressen berekenen wij een toeslag van € 10,00 per adres. Op erkende Feestdagen kost de Thuisbrengservice € 150,00. In het weekend, op erkende feestdagen en van 16 juli tot 16 augustus belasten wij een reiskostentoeslag door van € 15,00 omdat studenten dan niet gratis kunnen reizen met het openbaar vervoer.


Plan nu uw reis